Ponúkame Vám profesionálne audítorské služby.
Audit HACCP, Správnej výrobnej praxe, Systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa STN EN ISO 22000.
Dodávateľský a odberateľský audit
Audit systému HACCP, je nezávislý a zdokumentovaný proces získavania údajov, záznamov, konštatovania skutočností a informácií. Všetky skutočnosti zistené pri výkone auditu systému HACCP sú následne objektívne vyhodnocované s cieľom určiť rozsah v akom sa uplatňujú zásady systému HACCP.
Audit systému HACCP môže byť interný alebo externý. Interný audit sa vykonáva samotnou organizáciou alebo niekým v jej zastúpení na účely preskúmania manažmentom alebo na iné interné účely a môže tvoriť základ vyhlásenia o zhode samou potravinárskou spoločnosťou.
Externý audit HACCP väčšinou vykonávajú druhé strany, ktoré sa zaujímajú o potravinársku spoločnosť. Pod pojmom druhé strany sa rozumejú organizácie, firmy zákazníci alebo osoby v ich zastúpení. Audity vykonávané treťou stranou vykonávajú externé nezávislé audítorské organizácie.
Audit vykonáva tím odborníkov a technických expertov.
Audit sa vykonáva podľa programu auditu a je zameraný na konkrétny časový úsek a konkrétny cieľ.
|