Získali sme vzdelanie v oblasti hygieny potravín štúdiom na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre.
Počas nášho štúdia sme absolvovali študijné predmety zamerané na potravinársku alebo výživársku problematiku ako:
Hygiena potravín
Ochorenia z potravín
Sanitácia a systémy bezpečnosti potravín
Balenie potravín
Toxikológia potravín
Cudzorodé látky v potravinách
Fyzikálne vlastnosti potravín
Konzervovanie potravín
Potravinová bezpečnosť
Potraviny a imunológia
Mikrobiológia
Mikrobiológia potravín
Biochémia výživy
Fyziológia výživy
Výživa a zdravie
Výživa ľudí
Klinická výživa
Dietetika a dietológia
Nutričná epidemiológia
Technológia úpravy potravín
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
Absolvovali sme štátnu skúšku z predmetov:
Výživa ľudí
Hygiena potravín
Klinická výživa
Ochorenia z potravín
Systémy riadenia bezpečnosti potravín
Chémia a fyzika mlieka
Modelovanie a hodnotenie hygienickej neškodnosti potravín
Potravinárska legislatíva
Sme absolventmi Slovenskej poľnohospodárskej univerzity, Agronomickej fakulty a
Fakulty biotechnológie
a
potravinástva:
- Katedry hygieny a bezpečnosti potravín
- Katedry výživy ľudí