Home
SlužbyKlientiHACCPISO 22000IFS International Food StandardKontaktCertifikátPotravinárstvo
HACCP Consulting - líder v oblasti HACCP na SLovensku
Vzdelanie

 

 

 

 

 

 

 

 


Získali sme vzdelanie v oblasti hygieny potravín štúdiom na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre.
Počas nášho štúdia sme absolvovali študijné predmety zamerané na potravinársku alebo výživársku problematiku ako:

• Hygiena potravín
• Ochorenia z potravín
• Sanitácia a systémy bezpečnosti potravín
• Balenie potravín
• Toxikológia potravín
• Cudzorodé látky v potravinách
• Fyzikálne vlastnosti potravín
• Konzervovanie potravín
• Potravinová bezpečnosť
• Potraviny a imunológia
• Mikrobiológia
• Mikrobiológia potravín
• Biochémia výživy
• Fyziológia výživy
• Výživa a zdravie
• Výživa ľudí
• Klinická výživa
• Dietetika a dietológia
• Nutričná epidemiológia
• Technológia úpravy potravín
• Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
• Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu


Absolvovali sme štátnu skúšku z predmetov:

• Výživa ľudí
• Hygiena potravín
• Klinická výživa
• Ochorenia z potravín
• Systémy riadenia bezpečnosti potravín
• Chémia a fyzika mlieka
• Modelovanie a hodnotenie hygienickej neškodnosti potravín
• Potravinárska legislatíva


Sme absolventmi Slovenskej poľnohospodárskej univerzity, Agronomickej fakulty a Fakulty biotechnológie
a potravinástva:
                               - Katedry hygieny a bezpečnosti potravín
                               - Katedry výživy ľudí



Diplom     Diplom

Vysvedčenie     Vysvedčenie

Živnostenský list     Živnostenský list

Osvedčenie o pridelení DIČ     Osvedčenie o pridelení DIČ

Certifikát     Certifikát

Certifikát HACCP     Certifikát spôsobilosti pre senzorické posudzovanie potravinárskyc a poľnohospodárskych produktov

Osvedčenie ISO 22 000     Osvedčenie ISO 22000

Interný audítor podľa STN EN ISO 9001: 2001     Interný audítor podľa STN EN ISO 9001: 2001

Vysvedčeni o štátnej skúške: obhajoba dizertačnej práce     Vysvedčeni o štátnej skúške: obhajoba dizertačnej práce

SNAS Certifikát absolventa základného školenia posudzovateľov     SNAS Certifikát absolventa základného školenia posudzovateľov

Potvrdenie o akreditácii Ministerstva školstva SR pre vzdelávaciu aktivitu: Zásady správnej výrobnej praxe a systému HACCP     Potvrdenie o akreditácii Ministerstva školstva SR pre vzdelávaciu aktivitu: Zásady správnej výrobnej praxe a systému HACCP

Člen národnej odbornej vedeckej skupiny: označovanie potravín     Člen národnej odbornej vedeckej skupiny: označovanie potravín


     
Všetky práva vyhradené C 2003 - 2011 HACCP Consulting

Flame studio